De praktijk

Volwassenen vanaf 18 jaar kunnen zich aanmelden voor een behandeling in de Generalistische Basis GGZ.  De praktijk bevindt zich aan de Oliemolensingel 204 in Enschede. Op loopafstand kunt u gratis en openbaar parkeren. De praktijk is toegankelijk voor minder validen. De praktijk beschikt over een geldig kwaliteitsstatuut, welke als pdf te downloaden is op deze website.

Werkwijze

- Aanmelding

- Intake & advies

- Behandeling

- Evaluatie & afsluiting

Behandelmethoden

De volgende behandelmethoden kunnen worden toegepast binnen deze praktijk: emdr, cognitieve gedragstherapie, schematherapie, dialectische gedragstherapie, op mindfulness gebaseerde cognitieve therapie en e-health modules via Therapieland. De praktijk biedt ook digitale consulten aan indien gewenst. 

Crisis
Cliënten kunnen buiten de openingstijden van de praktijk, gedurende de avond/nacht/weekend/crisis terecht bij de huisartsenpost, GGZ-crisisdienst of het nummer 0800-0113 bellen. Binnen de openingstijden van de praktijk kunt u bij een crisis-situatie terecht bij uw psycholoog. Neem hiervoor telefonisch of per SMS contact op met het verzoek zo spoedig mogelijk terug te bellen i.v.m. een crisissituatie. Neem in het geval van crisis binnen kantoortijden ook altijd contact op met uw huisarts.

Wet verplichte meldcode huiselijk geweld en kindermishandeling
Deze wet is sinds 2013 van kracht en verplicht  professionals  te handelen volgens de stappen van de meldcode. Zie voor meer informatie https://www.augeo.nl/nl-nl/themas/meldcode/

Software leverancier elektronisch patiënten dossier (EPD) en facturering
De praktijk verwerkt informatie in Praktijkdata. Praktijkdata maakt gebruik van gespecialiseerde en ISO27001 & NEN7510 gecertificeerde datacenters, zodat uw gegevens veilig en professioneel beheerd worden. Praktijkdata is NEN7510 gecertificeerd door TÜV Nederland.

Corona maatregelen

De gesprekken vinden face-to-face plaats, in een goed geventileerde ruimte en met voldoende afstand. Mocht u of uw therapeut volgens de RIVM richtlijnen thuis moeten blijven, dan kan het gesprek middels een beveiligde beeldbelverbinding toch doorgaan. U ontvangt hiervoor een link per mail via het programma WeSeeDo.

 
E-mailen
Bellen
Map
Info