De praktijk

Volwassenen vanaf 18 jaar kunnen zich aanmelden voor een behandeling in de Generalistische Basis GGZ.  U bent welkom voor al uw psychische klachten. Onder het kopje vergoedingen kunt u vinden of u de behandeling volledig of gedeeltelijk vergoed krijgt van uw zorgverzekeraar. Bij een restitutiepolis wordt de behandeling over het algemeen volledig vergoed, bij een naturapolis gedeeltelijk

Corona maatregelen

Veiligheid staat voorop. De behandelingen vinden plaats in de praktijkruimte, maar kunnen op verzoek via een beveiligde beeldbelverbinding plaatsvinden. U ontvangt hiervoor een link via de mail die u vervolgens op ieder apparaat met camera/microfoon kunt aanklikken. U hoeft hier niets voor te installeren. Geeft u de voorkeur aan face-to-face gesprekken, dan bent u van harte welkom in de praktijk. Er wordt voldoende afstand gehouden en de ruimte wordt goed geventileerd. Uiteraard is er extra aandacht voor goede hygiëne. 

Behandeling op maat

Psychologiepraktijk Bergsma biedt behandeling op maat waarbij afhankelijk van uw klachten en persoonlijkheid, gebruik wordt gemaakt van verschillende behandelmethoden. Uiteraard worden uw wensen hierin meegenomen. Hier onder ziet u de behandelmethoden die aangeboden worden.

Cognitieve gedragstherapie

EMDR

Dialectische gedragstherapie

Op mindfulness gebaseerde cognitieve therapie

Schematherapie


 
E-mailen
Bellen
Map
Info