GZ-Psycholoog: Susan Bergsma

Ik ben in 2012 gestart als psycholoog en ik heb sindsdien met veel plezier en passie, veel mensen kunnen helpen. In 2017 heb ik de opleiding tot Gezondheidszorg Psycholoog afgerond. Sindsdien voldoe ik aan de wettelijke opleidingseisen voor registratie in het BIG-register. Mijn BIG-nummer is 19923456125. Tijdens mijn loopbaan heb ik cursussen gevolgd in cognitieve gedragstherapie, emdr en schematherapie. Ook heb ik naast individuele therapie groepstherapieën gegeven, in onder andere schematherapie, dialectische gedragstherapie en een op mindfulness gebaseerde cognitieve therapie. Ik ben lid van de Nederlandse Vereniging voor Gezondheidszorgpsychologie (NVGzP) en aangesloten bij de klachten- en geschillenregeling van de NVGzP. Ik houd mijn kennis up-to-date door met enige regelmaat cursussen te volgen en deel te nemen aan een intervisiegroep. 

Cliënt ervaringen

De cliënt tevredenheid wordt gemeten middels de CQ-index 5.1 aan het eind van iedere behandeling. Cliënten beoordelen de zorg bij Psychologiepraktijk Bergsma in het jaar 2021 gemiddeld met een 8,3. 
Openbare reviews zijn te vinden op Zorgkaart Nederland.

"Susan is een vriendelijke, rustige, vlotte vrouw en ik vind haar erg makkelijk benaderbaar. Ze stelde me snel op mijn gemak en kon duidelijk aangeven welk traject we gingen volgen en hoe dit eruit zou zien. Hoewel ik erg op zag tegen de therapie voelde me ik me bij Susan op mijn gemak en heb ik me niet ongemakkelijk gevoeld."

 "Ik ben bij Susan gekomen i.v.m. een depressie/burnout. Ze heeft me in 9 (zeer prettige) gesprekken hierdoor heen geholpen. Wat ik altijd fijn vond is het begrip dat ik van haar kreeg, ik voelde me vrij om alles te vertellen wat me dwars zat. Ik keek er dan ook naar uit om weer naar haar toe te gaan".

"Susan is een vriendelijke psycholoog,  ik voelde me erg op mijn gemak bij haar. Zodat ik mijn gevoelens en problemen in een fijne sfeer kan bespreken. Zij maakt de problemen inzichtelijk voor mij: door te tekenen op een whiteboard hoe de problemen ontstaan, in een soort schema, daardoor  komt er inzicht en bewustwording van patronen in mijn leven. Ook had ik EMDR therapie en dat had een gunstig effect. Èn ze onthoudt veel van wat ik vertel en komt er op terug als ik weer een probleem heb. Daardoor kreeg ik veel inzichten in mijn gedachten en gevoelens. Ik vind Susan inlevend èn gericht op de  juiste behandeling!"


 
E-mailen
Bellen
Map
Info