Verbindingsgroepen

Je kunt je als inwoner van de stad Enschede via mijn praktijk gratis inschrijven voor een verbindingsgroep van +- 8 personen. Deelname aan de groep is kosteloos. De groep staat op zichzelf en wordt niet door mij of een andere therapeut begeleid. De groep is geen vervanging voor therapie maar een mogelijkheid voor uitbreiding van sociale contacten. Deelname is geheel op eigen risico en naast het samenbrengen van mensen ben ik of is mijn praktijk niet aansprakelijk voor de uitvoering ervan. Wel bied ik suggesties voor de groepsregels en de inhoud van de bijeenkomsten. 

In mijn praktijk zie ik regelmatig mensen die op zoek zijn naar meer verbinding met andere mensen. Door uiteenlopende redenen zijn mensen zich soms alleen gaan voelen. Het vinden van echt contact blijkt vaak erg moeilijk te zijn. Voor mensen die zich hier inschrijven heeft iedereen hetzelfde doel: 

'Verbinding maken met anderen, onderdeel zijn van een groep en open staan voor diepgaander 'echt' contact.'

Groepsregels
Iedereen behandelt elkaar met respect.

Er is ruimte voor humor en plezier.
Alles wat verteld wordt blijft binnen de groep.
Groepsleden praten niet over een groepslid waar het groepslid niet bij is.

Inhoud van de bijeenkomst
De groep komt samen bij één van de leden thuis (roulerend). In de eerste bijeenkomsten wordt intensief kennis gemaakt door naar elkaars levensverhaal te vragen en te luisteren. Daarna worden de bijeenkomsten gebruikt om elkaar steeds beter te leren kennen en een hechte groep te vormen. 

Praktische informatie
De groep bestaat uit +- 8 personen in dezelfde leeftijdscategorie.
De groep wordt niet begeleid door een psycholoog.
De groep vindt wekelijks plaats bij een van de groepsleden thuis.
De bijeenkomsten duren 1,5 uur.
Deelnemers wonen in de stad Enschede.
Deelname is kosteloos en geheel op eigen risico.
Zodra er voldoende inschrijvingen zijn voor jouw groep, ontvang je van mij een groepsuitnodiging via Signal waarna ik mij uitschrijf uit de groep en jullie zelfstandig de eerste afspraak gaan inplannen.  
E-mailen
Bellen
Map
Info